Konferens lokal

Konferenslokaler i Malmö


Hej och välkommen till FreDa@Kockum där vi skräddarsyr konferenser för grupper av alla storlekar!


Oavsett om ni är en liten grupp eller upp till 300 personer, har vi åtta konferenslokaler till förfogande i en vacker miljö belägen i Västra Hamnen, Malmö. Vi erbjuder hiss i byggnaden för enkel tillgänglighet till våra konferenslokaler.


Vårt kök, FreDa@Kockum Fritid, har allt som behövs för att tillgodose era önskemål och erbjuder en rad heldagspaket för att passa just er. Våra menyer inkluderar allt från frukost, för- och eftermiddagsfika med hembakade kakor eller nybredda frallor, till luncher med dagens rätt som alltid serveras i vår konferensmatsal. Vi har också flera vegetariska alternativ och innehållet är detaljerat för laktos/nötter etc.


Förutom vår utmärkta matservering, finns det också många aktiviteter att ta del av under er konferens, som gym och skridskoåkning. Vi har över 200 parkeringsplatser för enkel parkering vid vår anläggning.


FreDa@Kockum erbjuder alla möjligheter för en aktiv konferens och vårt team av experter står redo att hjälpa er skapa en minnesvärd konferensupplevelse. Kontakta oss idag för att boka er nästa konferens hos oss på FreDa@Kockum

Konferenslokaler Malmö


Hörsalen
Hörsalen rymmer upp till 300 personer vid bio-sittning och är vår största konferenslokal.


Hörsalen passar utmärkt för kick-offer, lanseringar, seminarier, föreläsningar, event, produktvisningar m.m.


Faciliteter
Fönster, handmikrofon, headset, högtalare, projektor, Wi-fi, Whiteboard
Pris
heldag 9000:- momsfritt

Konferenslokaler Malmö


Konferens 1
Ljus och luftig konferenslokal med utsikt över Ribersborgsstranden och Öresundsbron.


Faciliteter
Blädderblock, fönster, headset, högtalare, projektor, Wi-fi, Whiteboard


Max
Skolsittning: 60 personer
U-bord: 30 personer
BIO: 80 personer
Pris
0-4 tim 2 600:- momsfritt
heldag 3 200:- momsfritt

Konferenslokaler Malmö


Konferens 4
Ljus och luftig konferenslokal med utsikt över Ribersborgsstranden och Öresundsbron.


Faciliteter
Blädderblock, fönster, headset, högtalare, projektor, Wi-fi, Whiteboard


Max
Skolsittning: 50 personer
U-bord: 26 personer
BIO: 70 personer
Pris
0-4 tim 2 400:- momsfritt
heldag 3 000:- momsfritt

Vi lagar all vår mat från grunden, vi bakar vårt bröd själva och vårt berömda filmjölksbröd är alltid ett populärt inslag till förmiddagsfikan


Till lunchen är det husmanskost, men naturligtvis är vi flexibla om ni vill ha något annat, kanske en helt vegetarisk dag eller något som är närodlat från några av Skånes fina gårdar


Vi ordnar all form av special & livsstils kost

Konferenslokaler Malmö


Sal B & C
Två likvärdiga konferensrum för upp till 20 personer.


Max
U-bord: 20 personer
Faciliteter
Blädderblock, fönster, högtalare, projektor, soffgrupp, Wi-fi, Whiteboard


Pris
0-4 tim 1 300:- momsfritt
heldag 1 900:- momsfritt

Konferens i hälsans tecken


Vi kan erbjuda paket där vi har focus på en hälsosam dag


Smoothies

Energi shots

Frukt desserter

Vegetarisk lunch

Energi bars


Varför inte boka in ett träningspass under dagen för att få alla deltagare skall ha maximal energi


Där finns träningsformer för alla nivåer, åldrar och förutsättningar
Letar du efter den mest prisvärda och tillgängliga konferensanläggningen i Malmö? Då är Kockum Fritid platsen för dig! Med en perfekt kombination av tillgänglighet, mångsidighet och överkomliga priser är vi stolta över att erbjuda enastående möjligheter för konferenser och evenemang.

Beläget i det dynamiska området Kockum i Malmö, är vår anläggning lätt att nå från olika delar av staden och närliggande områden. Med närhet till kollektivtrafik och bekvämt parkeringsalternativ är det smidigt för både deltagare och arrangörer att nå oss.

Vi förstår vikten av att erbjuda prisvärda alternativ utan att kompromissa med kvaliteten. På Kockum Fritid har vi utformat våra prispaket för att passa olika budgetar och krav. Vi tror på att skapa värde och en minnesvärd upplevelse för våra kunder, oavsett deras ekonomiska utrymme.

Med mångsidiga utrymmen och moderna faciliteter är Kockum Fritid en perfekt plats för att arrangera konferenser, möten, seminarier och andra evenemang. Våra konferenslokaler kan anpassas för att rymma allt från små arbetsgrupper till större konferenser, och vårt tekniska team ser till att alla tekniska behov är uppfyllda.

Vårt dedikerade team av evenemangsplanerare finns tillgängliga för att hjälpa dig genom varje steg av planeringsprocessen. Oavsett om det handlar om att välja den rätta lokalen, ordna teknisk utrustning eller anpassa catering, är vi här för att göra planeringen så smidig som möjligt.

När det gäller teknik och utrustning är Kockum Fritid välutrustad för att möta alla dina behov. Våra konferenslokaler är utrustade med moderna ljud- och bildsystem för att säkerställa att din presentation når fram klart och tydligt. Vår tekniska support är tillgänglig för att lösa eventuella tekniska frågor som kan uppstå.

En viktig del av varje evenemang är maten, och vårt köksteam är redo att imponera på dina gäster. Med olika cateringalternativ som passar olika smaker och kostbehov, kan du vara säker på att dina gäster kommer att lämna med magarna nöjda och smaklökarna glada.

Sammanfattningsvis är Kockum Fritid den mest prisvärda och tillgängliga konferensanläggningen i Malmö. Med en central beliggenhet, anpassningsbara utrymmen, modern teknik och dedikerad service kan vi hjälpa dig att skapa framgångsrika och minnesvärda evenemang. Oavsett om det är en konferens, ett möte eller en workshop, är vi här för att göra din vision till verklighet.

Kontakta oss idag för att boka din plats på Kockum Fritid och låt oss tillsammans göra ditt nästa evenemang till en framgångsrik och minnesvärd upplevelse. Välkommen till en plats där prisvärdhet och tillgänglighet möter kvalitet och mångsidighet!