Under veckorna 26 till 30 serverar vi sallader och smörrebröd till lunch
Gäller måndag till fredag
Serveras mellan 11.00 till 15.30
Lunch vecka 26-30
Måndag till fredag, 11.00-15.30
L
Asiatisk sallad med pankofriterad kycklingfilé
Innehåller: picklade grönsaker, fermenterad soja, quinoa, kyckling, panko, gröddar, majonnäs, srirachasås, ingefära, vitlök, sesamfrö, lime, rotfruktschips, wakamesallad
Ceasarsallad med matvete
Innehåller: Kyckling, romansallad, matvete, caesardressing (vitlök, grana padano, sardeller, majonnäs), brödkrutonger, grana padano, bacon
Räksallad med matvete
Innehåller: handskalade räkor, romansallad, avokado, ägg, matvete, citron, dill, citronmajonnäs
Varmrökt lax med quinoa
Innehåller: varmrökt lax 100 g, quinoa, citron, romansallad, romsås, cocktailtomat, gurka
Smörrebröd
55kr/st, (räkmackan 70kr)
3st 145kr
• Rostbiff med remoulad, torkad lök
• Räkmacka med ägg, citron & majonnäs
• Kallrökt lax med pepparrot & citron
• Salami & brie med tomatchutney
• Leverpastej med bacon och champinjoner
• Sillamacka, med ägg och potatis
Stekt sill med ägg och picklad lök
Vårens affärsluncher i Malmö
1. Fläskfilé med kålfrikassé & dragonrostade potatisar
2. Torsk med citronsmör, sparris & dill
3. Färsbiff med pepparsås & råstekt potatis
4. Salvia & citronkyckling med ljummen potatissallad
Affärslunchen kostar 145kr / person (inklusive moms)
Vi behöver beställning för affärslunch senast 2 dagar innan leverans med minst 10 portioner av varje vald rätt.
Lunch i Malmö för avhämtning Restaurang FreDa49
När du beställer affärslunchen för catering kan du välja mellan att få den portionsförpackad eller upplagd på större fat.
Maten skickas i värmeboxar som gör att maten håller värmen. Vi skickar alltid med sallad och bröd.
För utkörning inom Malmö tar vi 179kr
Du kan enkelt beställa vår lunch för avhämtning senast 09.00 vill vi ha din beställning till info@freda49.se
Hos oss serveras alltid lunch lagad från grunden
*Lunch Malmö är i Sverige den måltid som förtärs mitt på dagen. Ordet lunch har använts sedan 1850-talet då de lånades in från engelskan. Innan dess användes middag som benämning på måltiden mitt på dagen, vilket fortfarande används i delar av södra Skåne. När man övergick till att äta den tyngsta måltiden för dagen på kvällen flyttades ordet middag med, och är idag benämning på det man äter någon gång mellan ungefär 16 och 20. Ännu tidigare användes frukost som benämning på lunchen.
*Källa: Wikipedia